Hello I have recently noticed a problem in one of my WordPress systems. The sys


Hello

I have recently noticed a problem in one of my WordPress systems. The system has been running for a few months (WordPress with Divi and woocommerce) and I have now discovered an error in the SEO data, which also cannot be fixed.

I enter my desired SEO title and description in the yoast SEO field in the woocommerce product, but the SEO title is not updated in the frontend. Even after reloading the page, it is wrong in frontend but correct in backend. The problem appears everywhere (pages, posts, products).

When I create a new product (page oder post) , I can change the SEO data exactly once again after publishing the post, then it does not work again. The data is like burned in and I can’t find a way to correct it. Nothing reacts.

Can anyone help me or have the same problem?

Source

1 comment

  1. The issue you’re experiencing here mostly occurs due to the site cache. Make sure that you have cleared the cache of your website (from caching plugin, browser, etc).
    https://yoast.com/help/how-to-clear-your-wordpress-cache/
    https://yoast.com/help/how-to-clear-my-browsers-cache/

    If the issue persists, we recommend you please follow the steps given in the knowledge base article here https://yoast.com/help/my-seo-title-isnt-displayed-as-i-have-entered-it/#title-templates to troubleshoot the issue further.

    Hope this helps!

Leave a comment

Your email address will not be published.